Argeș: Un tânăr de 18 ani și doi minori au spart 5 locuințe și a furat bani și bijuterii!

de | 14.02.2023 18:47 | Știri, Eveniment, Național

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Hârtiești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Astfel, din cercetări efectuate de către organele de lege, s-a constatat că atât băiatul în cauză, un tânăr de 18 ani, a spart, în cursul lunilor decembrie 2022 și ianuarie 2023, împreună cu doi minori de 16 ani, cinci locuințe de pe raza localităților Davidești și Vulturești de unde ar fi sustras mai multe bunuri, bijuterii și sume de bani.

Cei trei au fost identificați de polițiști și conduși la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, tânărul de 18 ani, a fost reținut pentru 24 de ore, în seara zilei de 3 februarie, ulterior fiind prezentat în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv/Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Alertă! Încă un cutremur în România, cu magnitudinea de 5,7

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung Muscel | Davidești | Judecătoria Câmpulung Muscel | Vulturești