Argeș.Tânăr prins gonind cu 129 de km/h prin localitate

de | 28.05.2024 19:41 | Județean, Eveniment

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile de prevenire a încălcărilor normelor rutiere cu risc crescut de provocare a unor accidente de circulație, cum sunt conducerea cu viteză excesivă, sub influența substanțelor psihoactive sau a alcoolului.

În timpul acțiunilor, polițiștii din cadrul polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat, pe D.N. 73, pe raza localității Schitu-Golești, un bărbat de 36 de ani, din Bughea de Sus, care conducea cu viteză excesivă, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 129 de km/h.

Pentru că a apăsat prea tare pedala de accelerație, tânărul a fost amendat cu 1.485 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 120 de zile.

Tot pe DN. 73, pe raza localității Schitu-Golești, a fost depistat circulând cu viteză excesivă și un bărbat de 36 de ani, din Câmpulung. A fost înregistrat de aparatul RADAR în timp ce gonea cu viteza de 123 de km/h.

El a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 120 de zile.

foto descriptiv promotor.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Turiști germani, vacanță cu peripeții în România! Au rămas cu rulota suspendată deasupra unei râpe

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bughea de Sus | Câmpulung Muscel

Ultimele articole