Argeș: tânăr șantajat de către un bărbat de 23 de ani cu publicarea unui videoclip în ipostaze intime!

de | 29.11.2023 15:38 | Eveniment, Știri

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Astfel, din cercetările făcute de polițiști, s-a constat că un tânăr a fost șantajat cu publicarea unui videoclip ce îl înfățișează în ipostaze intime.

Victima ar fi fost șantajată de un tânăr de 23 de ani, din Stolnici, pentru a obține o sumă de bani de la aceasta.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, cu sprijinul Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești au organizat și desfășurat o acțiune de prindere în flagrant, la data de 26 octombrie, imediat după primirea de la persoana vătămată a sumei de 400 de lei.

În aceeași zi, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind cercetat sub măsura controlului judiciar.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

 

descriptiv.
Sursa Jurnalul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Mesajul familiei polițistului local omorât în stradă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lunca Corbului | Pitești | Stolnici