USR Argeș, în târgul de la Miroși: „Oamenii își doresc o schimbare și au încredere că noi suntem cei care o putem aduce!”

de | 20.10.2024 18:43 | Din ediția tipărită, Județean, Politic

Circa  200 de reprezentanți ai Uniunii Salvați România au fost prezenți sâmbătă, 12 octombrie, în comuna Miroși. Din această delegație numeroasă au făcut parte și parlamentarii argeșeni USR, senatorul Narcis Mircescu, deputatul Ionuț Moșteanu, dar și aleși locali, precum consilierul județean și coordonatorul zonei de sud, Bogdan Badea, viceprimarul Piteștiului, Mihai Mihăilescu, Bogdan Vlaicu, candidat pe lista Senatului, și Mihai Vătafu, candidat pe lista Camerei Deputaților.

Sursă foto: ediția tipărită.

Organizatorul acțiunii a fost Bogdan Badea, coordonatorul zonei de sud și consilier județean.

Membrii USR au luat parte la târgul tradițional de Sfânta Paraschiva, una dintre cele mai importante sărbători locale, unde au avut ocazia să discute cu cetățenii despre soluțiile pe care partidul le propune pentru problemele cu care se confruntă comunitatea.

Dialog deschis cu cetățenii din Miroși

Membrii delegației au purtat discuții deschise cu localnicii, ascultându-le păsurile și făcând schimb de opinii pe diverse teme de interes, de la infrastructură și educație până la probleme de mediu și agricultură. Atmosfera a fost una pozitivă, iar reprezentanții USR au fost plăcut surprinși de deschiderea și interesul oamenilor pentru inițiativele politice ale partidului.

 „Este clar că oamenii își doresc o schimbare și au încredere că noi suntem cei care o putem aduce. Am întâlnit multe persoane care au nevoie de un guvern care să acționeze pentru ei, nu împotriva lor. USR vine cu soluții concrete și cu o viziune clară pentru o guvernare transparentă și eficientă.”, a declarat Bogdan Badea, consilier județean și coordonatorul zonei de sud.

Președintele filialei USR Miroși: „Noi suntem soluția la guvernarea monstruoasă a PSD.”

Sursă foto: ediția tipărită. Sursă foto: ediția tipărită. Sursă foto: ediția tipărită.

Nicu Stan, președintele filialei USR Miroși, a subliniat importanța vizitei delegației în contextul politic local. „Cetățenii din Miroși cred în schimbare, iar prezența noastră aici este garantul acesteia. Noi suntem soluția la guvernarea monstruoasă a PSD.”, a afirmat Stan, evidențiind dorința comunității de a se îndepărta de vechile structuri politice și de a susține o nouă direcție în administrație.

Senatorul Narcis Mircescu și deputatul Ionuț Moșteanu au reconfirmat sprijinul USR pentru comunitățile rurale din județ și și-au exprimat angajamentul de a lupta pentru o dezvoltare echitabilă a acestora, prin politici care să pună pe primul loc interesele cetățenilor.

Târgul de Sfânta Paraschiva din Miroși a fost nu doar un eveniment cultural, ci și o oportunitate de consolidare a legăturilor între cetățeni și liderii USR, confirmând încă o dată că dialogul deschis și implicarea directă în comunitate reprezintă fundația pe care USR își construiește mesajul.

Material realizat de redacția Ancheta. 

Sursă foto: ediția tipărită.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

USR Argeș a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare din 2024 la Biroul Electoral Județean

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | educație | Ionuț Moșteanu | Mihai Mihăilescu | Miroși | Narcis Mircescu