Argeș. Doi tineri de 19 ani, amendați și lăsați pietoni pentru conducere agresivă

de | 16.05.2024 18:18 | Județean, Eveniment

  • Șoferi agresivi în trafic!

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea accidentelor rutiere și pentru creșterea gradului de siguranță a tuturor participanților la trafic.

Astfel, în cadrul acțiunilor, mai mulți șoferi au fost depistați încălcând regulile de circulație. În urma abaterilor constatate, polițiștii argeșeni au reținut 24 de permise de conducere și au retras 29 de certificate de înmatriculare.

Printre cei care au rămas pietoni se află și doi tineri de 19 ani, din Stâlpeni și Davidești, din cauza comportamentului agresiv în trafic.

Cei doi au fost depistați de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, în cursul zilei de ieri, 15 mai, pe raza orașului Mioveni, adoptând un comportament agresiv în conducerea vehiculului, prin accelerarea repetată a motorului.

Mai mult decât atât, autoturismul tânărului din Davidești avea montat, pe sistemul de evacuare a gazelor, dispozitive neomologate.

În urma celor constatate, tinerii de 19 ani au rămas fără permis pentru 30 de zile. Totodată, ei s-au ales și cu amendă.

Cel din Stâlpeni a fost amendat cu 660 de lei, iar cel din Davidești cu de 1.320 de lei.

Tot mai mulți tineri implicați în accidente rutiere

În ultima perioadă, s-au produs tot mai multe accidente rutiere în care au fost implicați tineri. Lipsa experienței la volan și, în unele cazuri, teribilismul și viteza excesivă sunt principalele cauze ale accidentelor în care sunt implicați tinerii. Însă, nu sunt singurele.

Reamintim că, un tânăr de numai 22 de ani și-a pierdut viața, iar altul de 18 ani a ajuns la spital, în urma unui cumplit accident ce a avut loc în noaptea de 11 spre 12 mai, în Davidești.

Accidentul s-a produs pe fondul depășirii neregulamentare și al vitezei excesive.

page 3 - Argeș. Doi tineri de 19 ani, amendați și lăsați pietoni pentru conducere agresivă

Foto: Info Trafic Boteni-Argeș

Tânărul de 22 de ani, din Hârtiești, a murit după ce mașina în care se afla s-a izbit violent de un stâlp din beton și s-a răsturnat. Totul s-a întâmplat după ce autoturismul acestuia a fost depășit de altul, care era condus de un tânăr de 18 ani, tot din Hârtiești. Cele două mașini s-au acroșat și au ieșit în afara străzii, unde s-au răsturnat.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina tânărului de 22 de ani a fost proiectată într-un stâlp de electricitate, iar mașina condusă de tânărul de 18 ani a ajuns într-o râpă.

b182a2e7 9875 4fd5 b790 ba38f54f2355 - Argeș. Doi tineri de 19 ani, amendați și lăsați pietoni pentru conducere agresivă

S-a urcat beat la volan și și-a condus prietenul spre moarte

La numai o zi distanță, alți doi tineri au fost protagoniștii unui grav accident în care unul dintre ei și-a pierdut viața.

Este vorba despre doi băieți de 19 ani din comuna Siliștea Gumești din Teleorman care au mers în noaptea de 12 spre 13 mai să se întâlnească cu două fete din județul Argeș. Însă nu au mai ajuns pentru că, în comuna argeșeană Popești s-au izbit violent cu mașina de un cap de pod, mașina s-a răsucit în aer și s-a oprit într-un gard din beton după ce șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă ușoară.

page - Argeș. Doi tineri de 19 ani, amendați și lăsați pietoni pentru conducere agresivă

În urma impactului violent, unul dintre ei a murit, celălalt a ajuns la spital, iar apoi în arestul Poliției.

Șoferul mașinii a fost testat cu aparatul etilotest și avea 0,6 la mie alcool pur în aerul expirat. I-a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Mai multe informații despre accident găsiți AICI.

sursă foto topiasi.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vești bune despre starea de sănătate a lui Florin Piersic! A fost scos de la ATI și mutat într-un salon

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Boteni | Davidești | Mioveni | Stâlpeni | Teleorman

Ultimele articole