Argeș: Transporta lemne ilegal la o altă adresă! Ce au descoperit polițiștii

de | 13.02.2023 16:30 | Știri, Eveniment, Județean

Organele de lege din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au finalizat verificările ce vizau activitățile de transport material lemnos efectuate de către un argeșean, care are calitatea de transportator autorizat.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a stabilit acesta, un bărbat din Vlădești, ar fi făcut cinci transporturi de material lemnos, cu încălcarea normelor legale în vigoare.

Argeșeanul descărca lemnul la o altă adresă decât cea raportată în SUMAL 2.0/înscrisă în avizul de însoțire și efectuarea transporturilor fără receptorul GPS pornit pe toată perioada transportului.

Bărbatul s-a ales cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, conform Legii 171/2010, și Normelor H.G. 497/2020, totodată fiind luată măsura complementară de confiscare valorică a cantității de 10,43 mc de material lemnos, cu o valoare de 2326,16 lei.

 

Foto descriptiv Ziarul Unirea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Anunț important pentru fermieri! Cererea de plată, depusă prin aplicația IPA-Online

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | SUMAL | Vlădești

Ultimele articole