Argeș. S-a urcat beat la volan și a făcut accident cu mașina

de | 07.07.2024 15:53 | Eveniment, Județean

Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Călinești, a rămas fără permis și s-a ales cu doar penal, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier.

Deși consumase alcool, vineri, 05 iulie, în jurul orei 16:00, bărbatul a hotărât să urce la volanul mașinii și să plece la plimbare.

Însă pe DN 73, pe raza comunei Mărăcineni, el a pierdut controlul asupra volanului și a făcut accident. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

În zona respectivă au ajuns polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Pitești, care au fost sesizați cu privire la incident.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

În ziua de 5 iulie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii Serviciului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 48 de ani, din Călinești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Mărăcineni, în timp ce se afla sub influența alcoolului, fiind implicat într-un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale”, transmite IPJ Argeș

În urma faptei sale, argeșeanul s-a ales cu permisul de conducere suspendat și cu dosar penal.

Din păcate, aproape în fiecare zi pe străzile din România are loc un accident provocat de un şofer aflat sub influenţa drogurilor sau a alcoolului.

Foto descriptiv: ordinea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean de 74 de ani condamnat la închisoare. Ce faptă a săvârşit

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Călinești | DN 73 | Mărăcineni | Pitești