Argeșean de 40 de ani prins furând din anexele unor blocuri din Pitești

de | 04.06.2024 19:45 | Județean, Eveniment

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în care se desfășoară cercetări privind pe un bărbat de 40 de ani, din Țițești.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în perioada 1 – 7 aprilie bărbatul ar fi pătruns în două anexe ale unor blocuri de locuințe, de unde ar fi sustras bunuri, respectiv ar fi încercat să pătrundă în a treia anexă.

Reamintim că în ziua de 18 aprilie, polițiștii de investigații criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 40 de ani, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

 

Foto descriptiv

 

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Minoră din comuna Leordeni dată dispărută! A fost emis mesaj RO-Alert

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Leordeni | Pitești

Ultimele articole