Argeșean de 55 de ani – trimis în judecată după ce a condus beat criță!

de | 02.11.2023 14:21 | Știri, Eveniment

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Din cercetările efectuate de către polițiști, s-a constatat că un bărbat de 55 de ani, din Bălilești, a fost depistat, în trafic, în seara zilei de 28 ianuarie 2023, în jurul orei 18:00, în timp ce se afla la volanul unui autoturism.

Acesta conducea mașina pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge, iar prin analize de specialitate s-a stabilit că valoarea alcoolemiei depășea limita de 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

 

foto descriptiv monitorulcj.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat cu probleme psihice a dat foc unui bloc din Bucureşti!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Câmpulung Muscel | Judecătoria Câmpulung Muscel

Ultimele articole