Argeșean de 61 de ani – trimis în judecată după ce a condus beat criță!

de | 24.10.2023 17:08 | Știri, Eveniment

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Astfel, bărbatul, în vârstă de 61 de ani, din Bughea de Jos, a fost depistat în seara zilei de 22 octombrie 2022, în jurul orei 20:30, în trafic, pe D.J. 732C, de către polițiști.

Șoferul se afla la volanul unui autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma rezultatului, acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge, iar prin analize de specialitate s-a stabilit că valoarea alcoolemiei depășea limita de 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto gazetadecluj.ro

descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr de 20 de ani din Călinești – prins conducând drogat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bughea de Jos | Câmpulung Muscel | Judecătoria Câmpulung Muscel