Argeșean cu tupeu! Reținut de polițiști după ce s-a urcat la volan deși avea permisul suspendat și a făcut accident

de | 12.08.2024 16:26 | Eveniment, Județean

Tupeu fără limite din partea unui bărbat din Ciofrângeni.

Deși avea permisul suspendat, în noaptea de 10 spre 11 august, în jurul orei 01:00, bărbatul de 34 de ani s-a urcat la volan iar pe DN 73C, la limita dintre municipiul Curtea de Argeș și comuna Tigveni, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat cu mașina într-un parapet.

Mai mult decât atât, imediat după accident, bărbatul din Ciofrângeni ar fi lovit cu pumnul trei autoturisme, oprite în trafic după evenimentul rutier, provocând avarii caroseriei uneia dintre acestea.

De asemenea, un alt bărbat, de 28 de ani, municipiul Curtea de Argeș, cunoștință a bărbatului de 34 de ani, ar fi agresat un ocupant al unuia dintre cele trei autovehicule pe care bărbatul de 34 de ani le-a lovit cu pumnii.

Oamenii legii au fost sesizați de eveniment, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că șoferul figurează cu dreptul de a conduce suspendat. Totodată, el a refuzat testarea cu aparatele din dotare
sau recoltarea de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept, refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologice, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și loviri sau alte violențe.

După administrarea probatoriului, pe 11 august, bărbații de 34 și de 28 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 12 august, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propuneri de luare a unor măsuri preventive.

Foto descriptiv observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

https://anchetaonline.ro/barbat-42-pitesti-ales-dosar-penal-dupa-conflict-trafic-182410/

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Ciofrângeni | Tigveni

Ultimele articole