Argeșean de 73 de ani prins la volan deși avea permisul suspendat. Conducea un autoturism cu numere false

de | 15.07.2024 17:27 | Județean, Eveniment

Un bărbat de 73 de ani, din Ștefănești, s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volanul unei mașini și a plecat la plimbare, deși avea permisul de conducere suspendat. Mai mult decât atât, autoturismul pe care îl conducea nu era înmatriculat și avea montate numere false.

Pe 14 iulie, în jurul orei 08.00, în timp ce de deplasa pe str. Târgu din Vale de pe raza municipiului Pitești, bărbatul a fost tras pe dreapta de polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, pentru un control de rutină.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că bărbatul de 73 de ani figurează cu dreptul de a conduce suspendat.

De asemenea, oamenii legii au mai constatat și faptul că mașina pe care o conducea era neînmatriculată, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare care erau montate pe autoturism aparțineau altui vehicul.

Totodată, în urma verificărilor privind autoturismul pe care cel în cauză îl conducea a rezultat că acesta figurează cu plăcuțele de înmatriculare retrase din cursul lunii martie a.c., iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare care erau montate pe autoturism la momentul depistării sunt aferente unui alt autovehicul”, transmite IPJ Argeș

Prin urmare, bărbatul din Ștefănești s-a ales cu dosar penal. iar oamenii legii continuă verificările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Foto descriptiv digi24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Trafic blocat pe Autostrada A1 București-Pitești! O autoutilitară a luat foc

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești

Ultimele articole