Argeșean depistat transportând material lemnos fără îndeplinirea normelor specifice

de | 07.10.2024 16:55 | Județean, Eveniment

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Domnești au depistat în ziua de 6 octombrie un bărbat de 37 de ani, din Nucșoara, care conducea o autoutilitară cu care efectua transport de material lemnos, pe DN 73, pe raza comunei Domnești, prezentând pentru verificări documente prin care atestă transportul cantității de 6,479 mc lemn foc, de esență fag, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

După ce au fost efectuate verificările în aplicația SUMAL 2.0, a rezultat că argeșeanul nu a respectat obligația de a avea receptorul GPS al dispozitivului mobil deschis sau în funcțiune pe toată durata transportului.

În urma abaterii, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 171/2010R privind contravențiile silvice.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Doi argeșeni-pericol în trafic: unul conducea beat, altul cu viteză

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | DN 73 | Nucșoara | SUMAL

Ultimele articole