Argeșean fără permis depistat de polițiști conducând un moped

de | 01.09.2024 21:01 | Eveniment, Județean

Un argeșean s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând un moped.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat la data de 30 august un bărbat de 32 de ani, din Pietroșani, care conducea un moped, pe raza comunei Pietroșani, iar din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că acesta nu figura ca deținător de permis de conducere.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Amintim faptul că în ultimele 24 de ore polițiștii rutieri argeșeni împreună cu structurile de ordine publică au acționat în 104 filtre rutiere efectuând un număr de 382 de testări cu aparatele din dotare, pentru detectarea consumului de alcool sau substanțe cu efect psihoactiv.

În urma abaterilor constatate de către polițiștii rutieri, au fost aplicate, în total 488 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 104.000 de lei. Totodată au fost reținute 33 de permise de conducere și retrase 26 certificate de înmatriculare.

Din totalul abaterilor la regimul rutier constatate de polițiști, 151 au fost depășiri ale regimului legal de viteză, iar dintre permisele de conducere reținute ca urmare a săvârșirii unor contravenții, 18 au fost ca urmare a depășirii limitei de viteză cu peste 50 de km/h față de limita legală și alte 2 ca urmare a consumului de alcool, cu valori ale alcoolemiei ce implică răspundere de natură contravențională.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Incendiu izbucnit în urma unei explozii la un imobil din Piteșt! Un fotbalist camerunez transportat la spital!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole