Argeșean prins conducând, la scurt timp după ce a fost prins la volan beat! S-a ales cu dosar penal!

de | 29.01.2024 19:32 | Eveniment, Știri

Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș au depistat, în seara zilei de 27 ianuarie, în jurul orei 21:00, un bărbat de 43 de ani, din Valea Iașului. Bărbatul conducea un autoturism pe strada La Brazi de pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o valoare mai mică decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, respectiv 0,39 mg/l, fiind aplicată și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile, începând cu momentul constatării faptei, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Totuși, la doar o zi de la cele întâmplate, pe 28 ianuarie, polițiștii rutieri l-au identificat din nou, pe strada Albești din municipiul Curtea de Argeș, pe același bărbat, care conducea un alt autoturism.

Acesta s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără drept, conform art. 335 alin. 2 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.

 

Foto expressdebanat.ro/ descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cutremur în România. A fost resimțit în mai multe orașe!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș