Argeșean prins la furat de lemne! S-a ales cu o amendă ustuătoare!

de | 21.09.2023 21:53 | Eveniment, Știri

Zi cu ghinion pentru un bărbat de 30 de ani, din Bughea de Sus, după ce a fost prins de Polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, în timp ce transporta lemne cu o autoutilitară.

Argeșeanul nu avea documente care să ateste proveniența legală și fără documente specifice de însoțire a transportului de material lemnos.

Organele de lege au stabilit, cu sprijinul unui specialist silvic, că în mijlocul de transport se afla cantitatea de 0,800 mc de material lemnos, de esență foioase.

Tânărul s-a ales, în urma faptei, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010R privind contravențiile silvice, materialul lemnos a cărui proveniență legală nu a fost dovedită, a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Câmpulung, totodată fiind aplicată și măsura complementară de confiscare a mijlocului de transport utilizat la săvârșirea faptei.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Noi proteste au blocat activitatea penitenciarelor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bughea de Sus | Câmpulung Muscel | Valea Mare