Argeșean prins în fapt! Transporta lemn în cantitate dublă faţă de cea trecută în acte

de | 28.12.2022 18:06 | După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Știri

Un argeșean de 35 de ani s-a ales cu o amendă usturătoare, după ce a fost prins în timp ce transporta cu o autoutilitară material lemnos.

Bărbatul, din localitatea Nucșoara, a fost oprit pentru un control de rutină, în cursul zilei de marți, 27 decembrie, de către polițiști, în Domnești.

Acesta a prezentat pentru control documente care atestau că transportă 3,7 mc lemn de esență brad și plop.

Însă, oamenii legii au devenit suspicioși cu privire la cantitatea de lemn transportată, iar la fața locului a ajuns un specialist silvic, pentru a efectua verificări. S-a stabilit că în autoutilitară se afla cantitatea de 8,3 mc lemn esență brad. Prin urmare, cei 5,5 mc de esență brad au fost transportați fără documente legale, iar cei 2,8 mc esență plop menționată în avizul de însoțire nu se regăsea fizic în mijlocul de transport.

Prin urmare, a fost aplicată o amendă de 4.000 de lei, iar cantitatea de 5,5 mc de material lemnos a fost confiscată și predată Ocolului Silvic Domnești. Totodată, cantitatea de 2,8 mc de esență plop, în valoare de 910 lei, a fost confiscată valoric.

De asemenea, argeșeanul de 35 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, deoarece nu a făcut fotografii corespunzătoare din care să se distingă încărcătura din autoutilitară.

Foto descriptiv jetwingholidays.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonlinero:

Tupeu în trafic! Un piteștean de 19 ani – potolit de polițiști

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole