Argeșean prins în timp ce făcea pe „taximetristul”! Ce au descoperit polițiștii

de | 25.09.2024 16:56 | Județean, Eveniment

Zi de zi argeșenii testează vigilența polițiștilor argeșeni. Unii piteșteni s-au gândit că ar putea face un ban rapid transformându-și mașina personală în taxi. La fel s-a întâmplat ieri, 24 septembrie, și cu un bărbat de 49 de ani, din Poiana Lacului.

Fără a deține autorizație și fără a respecta prevederile legale în vigoare, bărbatul efectua activități de transport persoane contra-cost, cu mașina personală, pe ruta Pitești – Băbana. Spre ghinionul lui, a fost surprins de polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești în timp ce se deplasa pe bulevardul Libertății.

Mai mult decât atât, polițiștii au constatat și faptul că în autoturism se aflau mai multe persoane decât numărul de locuri stabilite în certificatul de înmatriculare (7 persoane).

În urma celor constatate, argeșeanul a fost amendat. Totodată, el s-a ales și cu certificatul de înmatriculare reținut, în vederea suspendării dreptului de a utiliza vehiculul pentru o perioadă de 6 luni.

Ca urmare a abaterilor constatate, bărbatul a fost sancționat conform prevederilor Legii 38/2003 pentru transport de persoane fără respectarea normelor legale, respectiv OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice.
Totodată a fost dispusă măsura complementară de reținere a certificatului de înmatriculare, a plăcuțelor de înmatriculare și suspendarea dreptului de a utiliza autoturismul pe o perioadă de 6 luni.”, transmite IPJ Argeș

foto descriptiv digi24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Țestoasă salvată dintr-un șanț plin de noroi de către pompierii argeșeni, în Galați

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Băbana | Pitești | Poiana Lacului

Ultimele articole