Argeșean prins transportând mai multe lemne decât erau trecute în acte

de | 12.06.2024 16:20 | Județean, Eveniment

Un bărbat de 45 de ani, din Dragoslavele, s-a ales cu amendă după ce a fost prins transportând mai multe lemne decât avea trecute în acte.

Ieri, 11 iunie, bărbatul se deplasa cu o autoutilitară pe raza localității de domiciliu și a fost tras pe dreapta de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr.

Pentru că au observat că transportă lemne, oamenii legii i-au cerut și documentele de proveniență și transport.

Întrucât au rezultat suspiciuni cu privire la neconcordanța dintre documentele prezentate și cantitatea ce se găsea în mijlocul de transport, oamenii legii au cerut ajutorul unui specialist silvic.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că în mijlocul de transport se găsea o cantitate mai mare cu 4,4 mc, față de ceea ce era înscris în avizul de însoțire.

În urma celor constatate, bărbatul din Dragoslavele s-a ales cu o amendă în valoare de 2.000 de lei, dar și cu lemnul în plus confiscat. Acesta a fost predat specialiștilor silvici.

foto descriptiv ziarulderoman.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat de 36 de ani din Mihăești reținut! A agresat fizic o femeie din localitate!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Dragoslavele | Rucăr

Ultimele articole