Argeșean prins la volan fără permis de conducere! A refuzat să-i fie prelevate probe biologice!

de | 23.09.2024 19:15 | Eveniment, Județean

Polițiștii rutieri au continuat în ultimele 24 de ore acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Printre argeșenii depistați că au încălcat regulile de circulație s-a numărat și un bărbat de 26 de ani, din Bughea de Sus care a fost prins la volan fără permis de conducere și a refuzat să-i fie prelevate probe biologice.

Evenimentul a avut loc duminică, 22 septembrie atunci când polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică Câmuplung  l-au oprit pe acesta în trafic pe strada Calea Măgurii, din Câmpulung. În urma verificărilor efectuate, au stabilit faptul că acesta nu figura ca deținător de permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Mai mult decât atât în urma testării cu aparatul etilotest, au rezultat indicii cu privire la consumul de alcool, valoarea rezultată fiind peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat,  însă argeșeanul a refuzat să-i fie prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză au fost întocmite documente procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, transmit polițiștii argeșeni.

Verificările în acest caz continuă pentru stabilirea situației de fapt.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(Video) Polițiștii argeșeni au participat și în acest an la acțiunea ,,Let’s do it, Romania!“

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bughea de Sus

Ultimele articole