Argeșean reținut după ce a încercat să violeze o bătrână de 73 de ani!

de | 02.04.2023 15:28 | Eveniment, Județean, Știri

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat, în cursul zilei de sâmbătă, 1 aprilie, cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol, și au reținut un bărbat de 69 de ani, din Cocu.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că, argeșeanul ar fi încercat să violeze o bătrână în vârstă de 73 de ani.

Bărbatul a dus-o , în ziua de 31 martie, în jurul orei 10:00, cu forța, pe femeie la el acasă, acolo unde ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale.

În cauză, pentru administrarea probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, cu sprijinul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiștilor Serviciului Criminalistic, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului.

După probatoriu, la data de 1 aprilie, argeșeanul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat, de către

Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto ziarulincomod.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O copilă de 14 ani ar fi plătit doi asasini ca să-i omoare mama!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Cocu | Pitești | Poiana Lacului