Argeșean reținut după ce a spart o casă din Moșoaia! Polițiștii au făcut două percheziții domiciliare!

de | 15.06.2023 16:32 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au continuat, în cursul zilei de ieri, miercuri, 14 iunie, verificările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. În cauză, a fost identificat și reținut un bărbat de 49 de ani, din Hârsești.

Din cercetările efectuate de organele de lege, s-a constatat că argeșeanul ar fi acționat în cursul zilei de 10 iunie.

Bărbatul a spart o locuință din Moșoaia, de unde ar fi furat mai multe bunuri.

Pentru administrarea probatoriului, polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în baza mandatelor emise de Judecătoria Pitești, au efectuat, în cursul zilei de miercuri, două percheziții domiciliare în localitatea Moșoaia.

Ulterior, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Sursa Foto Ora de Sibiu

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pisică blocată la motorul unei mașini, salvată de pompierii argeșeni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești | Poiana Lacului | Sibiu