Argeșean trimis în judecată într-un dosar privind nerespectarea regimului armelor și munițiilor

de | 07.06.2024 15:55 | Județean, Eveniment

Un argeșean de 54 de ani a fost trimis în judecată într-un dosar privind nerespectarea regimului armelor și munițiilor, informează IPJ Argeș.

ciocan judecata instanta

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substante Periculoase au finalizat la data de 6 iunie cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracţiunii de  nerespectarea regimului armelor si munițiilor.

În urma cercetărilor s-a stabilit că un bărbat de 54 de ani, din Budeasa a deținut, fără drept, o armă lungă cu aer comprimat din categoria celor supuse autorizării, ce a fost descoperită de polițiști la data de 15 martie 2023 și ridicată în vederea cercetărilor.

Polițiștii argeșeni transmit că dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Doi tineri de 17 și 18 ani reținuți de polițiștii piteșteni pentru violență

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Argeș | Budeasa | Pitești

Ultimele articole