Argeșeanca Mădălina Tacu a reușit să întoarcă toate scaunele de la Vocea României

de | 19.10.2024 10:00 | Județean, Lifestyle

Vineri, 18 octombrie 2024, la Pro TV, a avut loc o nouă ediție a audițiilor pe nevăzute din cadrul emisiunii „Vocea României”, iar printre concurenții care au impresionat se numără și Mădălina Tacu, o tânără din Mioveni.

59030d51 9164 4ef7 b6a5 4ff883e18147 - Argeșeanca Mădălina Tacu a reușit să întoarcă toate scaunele de la Vocea României

Cu o interpretare de excepție a piesei „I See Red”, Mădălina a reușit să întoarcă toate scaunele juraților și să devină revelația serii.

54d81161 5f99 4b6e b457 5b7048d324f2 - Argeșeanca Mădălina Tacu a reușit să întoarcă toate scaunele de la Vocea României

Vizibil emoționată, Mădălina a izbucnit în lacrimi pe scenă și a căzut în genunchi când a realizat că a impresionat toți antrenorii. „Fiica mea o să vadă că am luptat pentru visul meu!”, a declarat ea, subliniind cât de mult înseamnă pentru ea acest moment.

39e2c25b 9f14 463f 9d51 2f275fcf13ab - Argeșeanca Mădălina Tacu a reușit să întoarcă toate scaunele de la Vocea României e9a631ca 9af7 4d4f b447 bf53cd8d0111 - Argeșeanca Mădălina Tacu a reușit să întoarcă toate scaunele de la Vocea României

Jurații au fost încântați de prestația ei, spunându-i numai cuvinte de laudă. Horia Brenciu i-a spus că a fost un exemplu pentru multe mame.

Vreau să punctez ceva despre tine. Despre mama și omul care vrea mai mult de la el. Pentru multe mame ai fost astă seară un exemplu, drept pentru care îți mulțumesc frumos!”, a spus Horia Brenciu

Piteșteanul Smiley i-a complimentat vocea puternică și i-a spus că își dorește un astfel de concurent în echipa sa.

Ai o voce superbă, super puternică! Am nevoie de un concurent ca tine în echipă!”, a transmis Smiley

Irina Rimes a sugerat ca Mădălina să aleagă după instinct, fără pledoarii lungi.

Voiam să vă propun să nu ținem nicio pledoarie și să o lăsăm pe ea să aleagă după feeling!”, a spus Irina Irimes

În final, argeșeanca a decis să se alăture echipei Horia&Theo Rose.

Cine este Mădălina Tacu?

Mădălina Tacu are 33 de ani și vine din Mioveni.

Potrivit protv.ro, ea este manager de proiect la o agenție imobiliară și mama unei fetițe superbe.

Povestea ei artistică a început în copilărie, când a început să cânte într-un cor în clasa a IV-a și a continuat până în liceu. Apoi, împreună cu câțiva colegi, a înființat o trupă de rock alternativ și au cântat în diverse localuri.

Mădălina a absolvit Colegiul Național I.C. Brătianu din Pitești, iar apoi a urmat Facultatea de Sociologie în București.

În timpul facultății, muzica a trecut pe locul doi, dar în 2015 s-a reîntâlnit cu foști colegi de liceu și a revenit pe scenă, cântând la diverse evenimente.

Potrivit sursei citate, primul job al Mădălinei Tacu a fost ca operator la o firmă de arhivistică, iar ulterior a participat la un concurs pentru un post de cercetare, pe care l-a obținut. În 2016, a renunțat la acest loc de muncă pentru a se muta împreună cu soțul ei, revenind astfel în Mioveni.

Cei doi se cunosc încă din copilărie, locuind în același cartier și frecventând aceeași școală generală. S-au regăsit în perioada adolescenței și au rămas împreună de atunci.

Împreună au o fetiță, Mara, care moștenește pasiunea pentru muzică și care își exprimă părerea atunci când mama sa îi cântă.

Visul ei de a trăi din muzică

Din 2017, Mădălina studiază tehnica vocală completă, iar pentru o perioadă a și predat această tehnică. În toți acești ani, soțul ei i-a oferit sprijin necondiționat în drumul ei muzical.

„Vreau să îmi cânt sufletul! Să ajung să cânt piesele mele și să trăiesc din muzică”, le-a spus Mădălina antrenorilor, iar prestația sa la „Vocea României” a fost un pas important spre acest vis.

Mădălina își dorește să fie un model pentru fiica ei, Mara, și să o încurajeze să urmeze orice vis pe care și-l propune în viață.

Prezența sa la emisiune și reacțiile juraților au demonstrat că Mădălina Tacu are tot ce îi trebuie pentru a reuși în muzică și pentru a-și îndeplini visul de a trăi din pasiunea care i-a marcat viața.

Sursă foto: protv.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Dovleci cu suflet pentru o faptă bună! Astăzi, la Argeș Mall!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Brătianu | București | Horia Brenciu | I.C. Brătianu | Mioveni | Pitești | Smiley | Vocea României

Ultimele articole