Argeșeanul care a accidentat mortal un pieton în Căldăraru a fost încarcerat

de | 14.10.2024 19:14 | Județean, Eveniment, Importante

INFORMAȚII NOI

Bărbatul de 49 de ani, reținut în urma cercetărilor referitoare la evenimentul rutier de pe raza comunei Căldăraru, a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești în fața instanței, iar Judecătoria Costești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Acesta a fost încarcerat.

bărbat retinut

ȘTIRE INIȚIALĂ

Bărbatul de 49 de ani, din Albota, care a accidentat mortal un pieton de 79 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore. Urmează ca în cursul zilei de astăzi, 14 octombrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Reamintim că, un bărbat de 79 de ani și-a pierdut viața după ce a fost acroșat de un autoturism pe DN 65A, în comuna Căldăraru. Accidentul a avut loc în seara zilei de 13 octombrie, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei fără a opri.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați despre incident, iar după aproximativ o jumătate de oră bărbatul de 49 de ani din Albota s-a prezentat la fața locului.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, părăsirea locului faptei și refuzul de a se supune recoltării probelor biologice.

Mai multe informații despre accident AICI

Foto descriptiv

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Prețurile carburanților astăzi! Cât costă un litru de benzină şi motorină în Argeș

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota | Argeș | Căldăraru | Judecătoria Costești