Argeșeni cu tupeu: Prinşi la volan deşi aveau permisele de conducere suspendate

de | 16.06.2024 15:25 | Județean, Eveniment

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere.

În cadrul acțiunilor au fost identificați mai mulți șoferi care s-au urcat la volan, deși nu aveau permis sau aveau dreptul de a conduce suspendat.

Printre cei care au fost prinși conducând fără permis pe străzile argeșene s-a aflat și un bărbat de 41 de ani, din comuna Albeștii de Argeș.

El a fost depistat vineri, 14 iunie, de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7C.

Tot vineri, a fost prins și un bărbat de 28 de ani, din comuna Mihăești, care a hotărât să se urce la volan fără să țină cont de faptul că avea dreptul de a conduce suspendat.

El a fost depistat de polițiștii argeșeni, în timp ce se deplasa pe DN 73, pe raza localității de domiciliu.

În aceeași situație s-a aflat și un bărbat de 33 de ani, din comuna Negrași. Deși avea permisul suspendat, el a fost depistat ieri, 15 iunie, conducând un motociclu pe raza localității de domiciliu.

Cei trei argeșeni s-au ales cu dosare penale, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.

sursă foto focuspress.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ieşiţi din ţară cu copiii în perioada următoare? Atenţie la documentele de călătorie ale acestora!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | comuna Mihăești | DN 73 | Negrași

Ultimele articole