Argeșeni prinși cu 118 km/h pe DN73! S-au ales cu amenzi de 1.305 lei fiecare

de | 12.06.2023 17:37 | Eveniment, Județean, Știri

În cursul zilei de ieri, duminică, 11 iunie, polițiștii rutieri au depistat doi argeșeni care conduceau cu viteză excesivă.

În primul caz, organele de lege din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au prins, pe DN 73, pe raza localității Mihăești, un bărbat de 29 de ani, din Bughea de Sus.

Acesta a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 118 km/h.

De asemenea, acesta nu a fost singurul. Depistat de către polițiștii rutieri Câmpulungeni, tot cu aceeași viteză, de 118 km/h, și tot pe DN 73, dar pe raza localității Schitui Golești, un tânăr de 19 ani, din Mihăești, a avut aceeași soartă.

În ambele cazuri, șoferii au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr fără permis, prins la volan în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bughea de Sus | Câmpulung Muscel | DN 73