Argeșeni sancționați de polițiști pentru conducere agresivă

de | 23.07.2024 22:15 | Eveniment, Județean

Doi argeșeni au fost sancționați de polițiști în ziua de 22 iulie pentru conducere agresivă.

Primul a fost un bărbat de 35 de ani din Drăganu care a fost depistat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești conducând un autoturism pe bulevardul Republicii în timp ce adopta un comportament agresiv, prin accelerarea excesivă.

În urma abaterii constatate, argeșeanul a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

amenda

Foto infoneamt.ro

Cel de-al doilea șofer sancționat pentru conducere agresivă a fost un bărbat de 23 de ani din Domnești care a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești pe raza localității de domiciliu.

Acesta a fost prins adoptând un comportament agresiv, prin patinarea excesivă a roților motoare în gol, ocazie cu care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit un gard din lemn.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 990 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 60 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Amintim faptul că în urma abaterilor constatate de oamenii legii în data de 22 iulie au fost aplicate peste 300 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 90.000 de lei și au fost reținute 20 de permise de conducere. Au fost retrase de asemenea 17 certificate de înmatriculare.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Fostul primar Ionel Năftănăilă a cerut să fie eliberat condiţionat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bulevardul Republicii | Drăganu | Pitești