Doi argeșeni au tăiat ilegal și furat arbori din fondul forestier național!

de | 20.01.2023 16:30 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal ce are în vedere săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național și furtul de arbori, și au reținut, în cursul zilei de joi, 19 ianuarie, doi argeșeni.

Din cercetările efectuate de către polițiști, s-a stabilit faptul că, în zilele de 03, 06 și 08 ianuarie 2023, cei doi bărbați, în vârstă de 22 și 50 de anim ambii din Berevoești, împreună cu alți doi barbați, ar fi tăiat, ilegal, 9 arbori, de esență fag, cu un volum de 15,162 mc și o valoare de 7294,3 lei, pe care i-ar fi furat.

Astfel, în cursul zilei de ieri, 19 ianuarie, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, de bază de ordonanță, după administrarea probatoriului. În cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bunuri cumpărate din bani publici! O primărie din Argeș este cercetată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Berevoești | Câmpulung Muscel | Judecătoria Câmpulung Muscel