Argeșenii sunt invitați la „Zilele Orașului Ștefănești”, Ediția 2024

de | 21.07.2024 08:50 | Administrație, Ștefănești

Primăria Orașului Ștefănești împreună cu Consiliul Local Ștefănești și Centrul Cultural invită argeșenii la „Zilele Orașului Ștefănești”, Ediția 2024.

la Stefanești

Evenimentul se va desfășura în perioada 2-3 august și va fi cuprinde momente unice și surprize deosebite.
Pregătim pentru dumneavoastră o nouă ediție presărată cu momente deosebite și multe surprize frumoase”, anunță reprezentanții Primărie. 
Iată care este programul din cadrul manifestărilor dedicate „Zilelor Orașului Ștefănești”:
Vineri, 2 august începând cu ora 17.00 la Centrul Cultural Ștefănești, elevii Centrului vor susține un spectacol artistic. După acest momenti vor fi premiați elevii, tinerii, sportivii merituoși din orașul nostru și cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie.
Sâmbătă, 3 august, începând cu ora 17.00, în Parcul de la Blocul 20, se va da startul petrecerii de la care nu vor lipsi recitaluri cu artiști consacrați precum Theo Rose sau Ruby.
De asemnea va avea loc și o tombolă cu premii, vor fi terase în aer liber și parc de distracții pentru copii, anunță organizatorii.
Trebuie precizat că seara se va încheia cu un minunat foc de artificii.
Vă așteptăm cu drag!”, este mesajul transmis de primarul Nicolae Velcea.
Foto: Facebook
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Nicolae Velcea