Argeșul – în top destinații pentru retragerea și afacerile vedetelor

de | 22.09.2024 23:30 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

De câțiva ani încoace, mai multe vedete supercunocute în România au ales să se retragă în județul nostru sau să investească în afaceri construite aici, majoritatea în domeniul turismului și al alimentației publice. În vreme ce unii nu ridicat gospodării proprii de care se îngrijesc, alții au ales să riște și să investească.

MONICA ANGHEL - Argeșul - în top destinații pentru retragerea și afacerile vedetelor

Cântăreața Monica Anghel are conacul „Sfânta Elena” în Berevoiești

De câțiva ani, Monica Anghel, alături de fratele său, a ales să investească în Argeș. Primul pas a fost făcut de cunoscuta solistă când și-a achiziționat o pensiune veche în satul Bratia, din comuna Berevoiești. Cântăreața a transformat pensiunea situată într-o zonă de vis într-un adevărat conac, pe care l-a denumit „Sfânta Elena”, după prenumele bunicii sale.

Alegerea județului nostru nu a fost chiar întâmplătoare, pentru că bunica maternă a cântăreței se trăgea de pe plaiuri argeșene.

Pensiunea artistei are opt camere, loc de joacă pentru copii și oferă posibilitatea organizării de evenimente. Conacul este, de asemenea, locația în care s-a retras Monica Anghel în perioada pandemiei.

BODO - Argeșul - în top destinații pentru retragerea și afacerile vedetelor

Bodo s-a mutat la Dobrești și îi educă pe copiii din localitate

Marin Bogdan, artistul cunoscut drept Bodo, care este solistul trupei Proconsul, a ales și el Argeșul, alături de familie.

Departe de lumea dezlănțuită a Capitalei, solistul și soția sa Loredana s-au stabilit, la țară, în comuna Dobrești. Principalul motiv pentru care au părăsit agitația bucureșteană a fost dorința de a le oferi celor doi băieți ai cuplului o viață cât mai sănătoasă. După ce au decis să rămână definitiv la Dobrești, Bodo și soția s-au implicat activ în viața comunității.

Cei doi au închiriat fosta discotecă din sat și au transformat-o în atelier de joacă pentru copii, unde îi învață pe aceștia să devină adulți responsabili, cu valori solide. Îi învață să gătească, să dăruiască, să-și facă prieteni sănătoși, să fie altruiști și să-și respecte părinții. Designul proiectului a fost făcut de Andreea Mărgineanu, soția lui Mihai Mărgineanu.

FLORIN CALINESCU - Argeșul - în top destinații pentru retragerea și afacerile vedetelor

Florin Călinescu are o frumoasă fermă la Băbana

În ceea ce-l privește pe cunoscutul om de televiziune Florin Călinescu, este deja cunoscut faptul că acesta are o legătură specială cu Argeșul. El deține, de mai mulți ani, o gospodărie mare și frumoasă la Băbana, locul în care s-a retras și în timpul pandemiei.

Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, cinci porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, nouă gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi”, povestea la acea vreme domnia-sa pentru presa națională.

Florin Călinescu are însă și o legătură de suflet cu Argeșul, pentru că tatăl său s-a născut la Băbana și, tot aici, actorul și-a petrecut ani buni din copilărie.

dragos bucur cotet gaini scaled copy - Argeșul - în top destinații pentru retragerea și afacerile vedetelor


Drago
ș Bucur și Dana Nălbaru s-au mutat la Moșteni Greci

Actorul Dragoș Bucur împreună cu soția sa și cei trei copii ai familiei au decis și ei să se retragă la țară și au ales tot Argeșul.

Familia și-a construit o frumoasă gospodărie în satul Moșteni – Greci, unde se ocupă cât e ziua de mare de grădină și livadă. Adepți ai unui stil de viață sănătos, cei doi preferă să petreacă mai mult timp la țară, chiar dacă afacerile din Capitală îi solicită permanent.

În vreme ce copiii se bucură de traiul sănătos, actorul Dragoș Bucur și-a făcut propriul vlog „Rurality Show”, prin care își propune o prezentare a propriilor experiențe, a poveștii familiei sale de când au ales să trăiască la țară, dar și o expunere a provocărilor și a încercărilor cu care aceștia se confruntă în fiecare zi.

dinescu restaurant - Argeșul - în top destinații pentru retragerea și afacerile vedetelor

Mircea Dinescu a avut restaurant în centrul Piteștiului

Nici cunoscutul poet și publicist Mircea Dinescu nu a stat departe de zona noastră. Realizatorul cunoscutei emisiuni „Politică și delicatețuri” a avut deschis un restaurant chiar în central Piteștiului, în apropierea bisericii Sfântul Ioan. Anul trecut, a ales să îl închidă și s-a retras pe malul Dunării, la locația de unde își face în continuare emisiunea.

maria constantin copy - Argeșul - în top destinații pentru retragerea și afacerile vedetelor

Celebra folcloristă  Maria Constantin și-a deschis pensiune la Curtea de Argeș

Actualul său soț este argeșean get-beget

Frumoasa solistă Maria Constantin pare să fi depășit toate obstacolele și, odată cu succesul de pe scenă, cunoaște, mai nou, și succesul în afaceri.

După două căsnicii eșuate, Maria Constantin pare că, în sfârșit, și-a găsit liniștea alături de actualul soț, Robert, care este argeșean get-beget. Deși are numeroase concerte, cântăreața de muzică populară a făcut recent cunoștință și cu afacerile din domeniul turismului și al alimentației publice. Alături de socrii săi și cu ajutorul soțului  a deschis o pensiune la Curtea de Argeș care a rotunjit serios bugetul familiei, astfel că vedeta a decis recent să se extindă și să mărească locația cu încă cinci camere. Activitatea pensiunii este atent supravegheată de socrii săi, care se ocupă în permanență de afacere. De câte ori îi permite timpul, solista stă la Curtea de Argeș, pentru a se ocupa de noul business și pentru a se relaxa alături de soțul său și familia extinsă.

Material realizat de Celestina Dobricescu

Foto: ediția tipărită

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Nicu Rață din „Las Fierbinți” este mai fericit ca niciodată alături de o piteșteancă

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Băbana | Berevoiești | Dobrești | Florin Călinescu | Proconsul

Ultimele articole