Armata României susține echipa națională de fotbal: ”HAI ROMÂNIA!”

de | 26.06.2024 17:19 | Național, Importante, Lifestyle

Imagini spectaculoase au fost publicate de Ministerul Apărării Naționale pe pagina de Facebook. Imagini cu militari români aflați în misiuni în țări străine, dar și militari din detașamentele din România în timp ce strigă într-un singur glas: ”HAI ROMÂNIA!”. Un mesaj pentru ”tricolori” cu ocazia Zilei Drapelului Național, dar și a meciului de la Euro 2024.

Trupele românești aflate în misiuni, din Polonia, Spania sau Republica Centrafricană, precum și detașamente din țară, printre care și cei de la Curtea de Argeș, Sibiu sau de la bordul Navei școală Mircea, au filmat un mesaj de susținere pentru echipa națională condusă de Edi Iordănescu.

”Armata României susține echipa națională de fotbal! Mesajul nostru a ajuns la tricolori! HAI ROMÂNIA!”, este mesajul ce apare alăturat postării și videoclipului publicat pe pagina de Facebook a Armatei Române.

Vă reamintim că România joacă miercuri, de la ora 19:00, meciul decisiv pentru calificarea în optimile Euro 2024 contra Slovaciei. Pe Frankfurt Arena, tricolorii vor da peste Slovacia în ultimul meci pe care-l vor susține în Grupa E de la Euro 2024. În acest moment, există trei variante de calificare pentru România, în funcție de locul pe care tricolorii-l vor ocupa la finalul zilei de miercuri. Astfel, de pe locul 1 – România poate juca împotriva Olandei sau a Sloveniei; de pe locul 2 – Ar urma un duel cu Franța; de pe locul 3 – Tricolorii ar urma să joace contra Spaniei sau Angliei.

Sursă foto: screenshot Facebook MApN.

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro:

Dr. Adrian Tase: ”Drapelul Național al României flutură la München, Köln, Frankfurt!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Apărării Naționale | Polonia | Sibiu | Slovacia | Spania

Ultimele articole