Donează 3,5 % gratuit din impozitul tău către Asociația „Therapy Dogs and Cats”

de | 23.01.2024 11:00 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Multe suflete ale nimănui au nevoie de ajutorul celor din jur pentru a supraviețui, pentru a primi o mângâiere sau pentru a ajunge într-un cămin, unde să fie protejate și îngrijite. Asociația „Therapy Dogs and Cats” ajută cățeii și pisicuțele, animale fără stăpân, demarând campanii de sterilizare (pentru animalele cu sau fără stăpân), în care toți câinii sterilizați sunt cipați și înregistrați în RECS. Therapy Dogs and Cats preia, reabilitează, vaccinează și deparazitează câinii și pisicile ajunse în grija asociației, animalele fiind mai apoi promovate pentru o adopție responsabilă.

therapy dogs and cats - Donează 3,5 % gratuit din impozitul tău către Asociația „Therapy Dogs and Cats”

A salva o viață îți face propria viață mai frumoasă, iar Centrul de Incluziune, Terapie și Adopție „Therapy Dogs and Cats” își dorește să continue nobila misiune și în anul 2024.

Fiecare dintre dumneavoastră poate sprijini asociația prin completarea formularului 230 și redirecționarea a 3,5% gratuit din impozitul pe venit. Formularul  230 poate fi scanat, semnat și depus online într-un minut, fără drumuri la ANAF. Doritorii îl pot trimite la adresa de e-mail centrultia@gmail.com, iar echipa organizației se va ocupa să îl trimită la ANAF. Link de acces: https://formular230.ro/asociatia-therapy-dogs-and-cats

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministerul Familiei. Studenții merg în tabără la munte!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/berta-dima/" target="_self">Berta Dima</a>

Articol scris de Berta Dima

Absolventă a programului de master Jurnalism Tematic, Universitatea București, experiență în presă din anul 2020, pasionată de domeniul social.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: