Astăzi a fost ultima misiune pentru Roberta. Tânăra polițistă și-a pierdut viața într-un accident pe DN13

de | 16.08.2024 22:40 | Eveniment, Național

Astăzi pe DN 13, în zona Pădurea Bogăţii, a avut loc un grav accident rutier în care au fost implicate un TIR şi o autospecială de poliţie.
Autospeciala era condusă de o tânără polițistă iar la un moment dat o semiremorcă a intrat pe contrasens și a lovit mașina de poliție marca Logan, impactul fiind unul fatal.
Tânăra care și-a pierdut viața avea doar 21 de ani.
Roberta Ungureanu absolvise Liceul Preda Buzescu Berbești în anul 2021 iar după finalizarea liceului aceasta a început să studieze la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, școală pe care a absolvit-o în luna noiembrie a anului 2023, potrivit Antena3 CNN.
În urma ei a lăsat doar tristețe iar mesaje de condoleanțe au curs în spațiul online.
Printre cei care și-au exprimat tristețea și au transmis condoleanțe au fost reprezentanții Sindicatului Europol.
Ultima misiune pentru Roberta…
Astăzi, în timp ce se afla în serviciu, în dreptul localității Pădurea Bogați din județul Brașov, o semiremorcă a intrat pe contrasens lovind autospeciala marca Logan condusă de colega noastră Roberta.
Lovitura a fost fatală, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic. Au constatat decesul colegei noastre în vârstă de 21 de ani.
Din păcate gradul de protecție pe care „autospeciala” de poliție îl poate asigura în cazul unor astfel de coliziuni este minim…
Drum lin către îngeri Roberta!”, este mesajul transmis în mediul online de Sindicatul Europol.
Totodată și reprezentanții IPJ Brașov au transmis un mesaj de condoleanțe.
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov sunt profund îndurerați de pierderea tinerei noastre colege. Rugăciunile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată, față de care transmitem condoleanțe și întreaga noastră susținere”, a a transmis IPJ Braşov într-un comunicat de presă. 

 

Foto: Facebook Sindicatul Europol
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bogați | Câmpina | Europol | Pitești