În așteptarea lui Moș Crăciun. Copiii sunt așteptați să confecționeze decorațiuni pentru brad

de | 14.12.2023 18:17 | Lifestyle, Mioveni

Administrația locală din Mioveni anunță că pregătește momente speciale pentru prichindei în perioada următoare. Mai precis, de vineri, 15 decembrie, până înainte de Crăciun, în cortul de sub cupola din Centrul Civic, spiridușii Moșului îi vor învăța pe copii să confecționeze decorațiuni pentru brad.

Astfel, pe 15 decembrie se startul atelierelor tematice de sărbători, cu activități pline de creativitate și distracție. În cortul amplasat sub cupola din Centrul Civic, spiridușii Moșului îi vor învăța pe copii să confecționeze decorațiuni pentru brad, vor scrie scrisori către Moș Crăciun sau vor realiza felicitări pentru părinți și bunici. Ateliere tematice se vor desfășura în zilele de 15,16,17, 22 și 23 decembrie, între orele 17:00 – 19:00. Activitățile organizate în cadrul acestor ateliere de creație se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani. Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Premii atractive pentru copii. Un nou meci de volei european la Mioveni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Primăria Orașului Mioveni