Atac cu drone în portul Ismail, la granița României!

de | 24.07.2024 09:45 | Eveniment, Importante, Național

Un nou atac cu drone al rușilor a avut loc noaptea trecută la granița României. Vizat a fost portul Ismail.

atac drone port Ismail

Sursa foto: wowbiz.ro

Un mesaj RO-alert a fost emis de IGSU pentru zona de nord a județului Tulcea.

Totodată aflăm că Ministerul Apărării Naționale a ridicat avioane care erau la sol în bazele românești, potrivit planului care se aplică în astfel de situații.

atac drone port Ismail

Foto: Antena3 CNN

„Structurile de apărare a teritoriului țării, dar și cele de ordine publică sunt pregătite să ofere tot suportul necesar persoanelor care solicită acest lucru și, încă o dată facem precizări asupra faptului că nu zone din teritoriul nostru sunt vizate de atacurile Federației Ruse.

Menționăm faptul că în cursul nopții trecute au fost 10 apeluri la numărul unic de urgență 112 privind sunetul produs de explozii. Cele mai multe apeluri au fost din municipiul Tulcea, iar acestea semnalau faptul ca se aud explozii dar au fost și apeluri prin care cetățenii solicitau informații, iar operatorii dispeceratului din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență „DELTA” al județului Tulcea le-au oferit toate informațiile solicitate pentru a înțelege că ceea ce aud se întâmplă pe teritoriul ucrainean”, au transmis reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

La acest moment nu se știe ce tip de drone au folosit rușii în atacul de azi noapte.

 

Sursa foto: wowbiz.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat de 30 de ani din Galați reținut la Curtea de Argeș pentru tentativă de omor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Apărării Naționale | RO-ALERT | Sulina | Tulcea

Ultimele articole