Atenție, doamnelor! ”Împreună prin mișcare”, eveniment de fitness, în Pitești!

de | 08.08.2024 16:36 | Lifestyle, Pitești

Sâmbătă, 24 august, în Piața Primăriei din Pitești, între orele 09:00 și 13:00, iubitorii de sport mici și mari, dar și cei care își doresc să facă mai multă mișcare pentru sănătate sunt invitați să participe la evenimentul organizat de către Distribuitori Independenți Herbalife Argeș, cu sprijinul Primăriei Municipiului Pitești, alături de CONAF, Rotary Club Pitești, AOA Argeș și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș: ”Împreună prin mișcare”!

Sursă foto: FB Primăria Municipiului Pitești.

Dedicat promovării sănătății, prin sport și stil de viață echilibrat, evenimentul include diverse activități de mișcare și fitness, pentru toate vârstele și nivelurile de pregătire fizică – antrenamente funcționale, aerobic, pilates și sesiuni energizante de zumba. ”Invitat special al manifestării va fi Alexandra Poloboc-Marin, instructor de zumba recunoscut, iar atmosfera va fi întreținută de DJ ELEMENTS 10, care va asigura muzica și buna dispoziție pe tot parcursul evenimentului. Participanții se vor putea bucura de surprize, concursuri cu premii, băuturi de hidratare și gustări proteice”, a transmis administrația locală din PItești în informarea publicată.

Sursă foto: FB Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Consiliul Județean Argeș. Întâlniri de lucru pe tema implementării fondurilor europene în Regiunea Sud-Muntenia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Rotary Club