Atenție! Se închiderea temporar Bazinul de Înot din Mioveni

de | 03.07.2024 14:22 | Mioveni, Administrație

Administrația locală din Mioeveni anunță că începând cu data de 1 august și până pe 26 august, Bazinul de Înot din Mioveni va fi închis pentru a permite efectuarea lucrărilor anuale de revizie tehnică și igienizare.

Potrivit sursei citate această perioadă de închidere temporară este necesară pentru verificarea și întreținerea echipamentelor și sistemelor critice ale bazinei, inclusiv a filtrelor și a sistemelor de tratare a apei. Administratorii bazinului au subliniat importanța acestor măsuri preventive pentru asigurarea funcționării corecte și sigure. Lucrările de igienizare vor include curățarea profundă a tuturor zonelor, cum ar fi vestiarele, dușurile și zonele adiacente bazinului, pentru a menține un standard ridicat de igienă.

”Vor fi efectuate operațiuni de curățare a filtrelor și igienizare a bazinului, precum și reparații curente, astfel încât spațiul să respecte toate cerințele de siguranță și igienă pentru cei care aleg Bazinul de Înot de la Mioveni pentru activități sportive sau recreative.
Vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmit cei de la Mioveni.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni,.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”: Puntea către succesul în economia modernă în inima Piteștiului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Primăria Orașului Mioveni

Ultimele articole