Atenție piteșteni! CNAIR anunță mai multe transporturi agabaritice!

de | 31.07.2024 08:41 | Eveniment, Pitești

Reprezentanții CNAIR anunță că în următoarele zile, până la data de 5 august se vor desfășura mai multe transporturi agabaritice care vor trece și prin Pitești.
Acestea vor circula pe traseul: Mârșa – DN1 – Veștem – DN7 – DN7 Centura Călimănești – DN7 – DN67 – DN64 – Găneasa – DN 65 – Drumul Expres Craiova-Pitești –DN65 – Robănești (județul Dolj).
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere precizează că vehiculele transportă grinzi și au lățimea maximă de 2,70 m, masa totală de 89 tone, lungimea de  49 m, iar înălțimea de 4 m.
De precizat că etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculelor cu depășiri.
Din informațiile transmise de CNAIR mai aflăm că transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole