Atenție, piteșteni! Nu parcați în fața platformelor de colectare a gunoiului

de | 11.05.2022 09:12 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Primăria Municipiului Pitești are un anunț pentru utilizatorii serviciului de salubrizare din oraș. Având în vedere că au existat foarte multe situații în care accesul autogunoaielor la platformele de colectare a deșeurilor a fost blocat din cauza mașinilor parcate sau staționate în zonele respective, administrația locală vine cu rugămintea ca șoferii să asigure accesul autogunoaielor la spațiile de depozitare.

De asemenea, Primăria Municipiului Pitești amintește că din această cauză deșeurile pot rămâne neridicate.

salubritate (2)

Blocarea accesului la platformele de colectare presupune neridicarea, conform graficelor stabilite, a deșeurilor, iar acest lucru afectează atât activitatea echipajelor de colectare (decalarea graficelor), cât și gradul de umplere al containerelor din platformele unde accesul este blocat.
Pentru un Pitești curat este nevoie de muncă în echipă!”, transmite administrația locală.

În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare sau doriți să faceți sesizări, puteți contacta un operator la unul dintre numerele de telefon: 0248/636535, tel: 0248/636886 sau pe adresa de e-mail salubritate@gmail.com.

Foto Universul Argeșean

Loredana Groza – concert pentru reabilitarea etajului 6 al Spitalului de Pediatrie Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Primăria Pitești

Ultimele articole