Atenție! Se prelungește perioada în care este ÎNCHIS TRAFICUL pe drumul tehnologic din zona Depozitelor

de | 26.07.2024 12:46 | Administrație, Pitești

Administrația locală din Pitești anunță că pentru siguranța participanților la trafic și a muncitorilor din șantier, perioada în care ESTE ÎNCHIS TRAFICUL RUTIER pe drumul tehnologic se prelungește până luni, 29 iulie. Autovehiculele au la dispoziție rute ocolitoare: spre Râmnicu Vâlcea – strada George Coșbuc, Bulevardul Nicolae Bălcescu; spre Calea Câmpulung – A1, dinspre Bascov.

”Monitorizăm zilnic, în teren, situația lucrărilor din șantierul de pe Depozitelor, unde construim podul peste pârâul Bascov.

Cu toată bunăvoința constructorului, dificultatea operațiunilor de stabilizare a structurii podului impune măsuri restrictive suplimentare.

Astfel, pentru siguranța participanților la trafic și a muncitorilor din șantier, perioada în care ESTE ÎNCHIS TRAFICUL RUTIER pe drumul tehnologic se prelungește până luni, 29 iulie!

De luni, 29 iulie, de la ora 10:00, se poate circula din nou pe acest traseu până la finalizarea podului!”, transmit eci din administrația locală din Pitești în informarea publicată.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Vitiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cum va fi vremea în luna august? Ce spun meteorologii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: