(Video) Guinness World Records vine în Argeș! Parada Moto ”Hai să ne facem auziți” trece prin Pitești

de | 14.06.2024 11:31 | Pitești, Importante, Lifestyle

Administrația locală din Pitești anunță că sâmbătă, 15 iunie, se va desfășura Parada Moto ”Hai să ne facem auziți”,  în cadrul evenimentului CFMOTO DAY ADVENTURE FEST, în încercarea de a doborî recordul mondial pentru cea mai mare paradă moto, cu certificare din partea Guinness World Records. Motocicliștii înscriși la paradă se vor întâlni în Pitești, în parcarea fostului stadion ”Nicolae Dobrin”.

Sâmbătă, 15 iunie, între orele 10:00 și 15:00, parada moto se va îndrepta spre Mioveni, trecând prin Pitești pe următorul traseu:

  • plecare de pe strada ”Nicolae Dobrin”;
  • continuare pe strada Vasile Pârvan, strada Basarabiei, pe lângă Pitești Arena;
  • ieșire în Bulevardul Republicii (zona Depou), pe strada C.A. Rosetti și Bulevardul I.C. Brătianu;
  • Calea București, Calea Câmpulung, Podul Viilor, spre DN 73.

Organizatorii, care așteaptă peste 3.500 de motocicliști, își cer scuze pentru disconfortul creat și îi asigură pe conducătorii auto că au luat toate măsurile necesare pentru buna desfășurare a acestui eveniment original. Poliția Națională și Poliția Locală vor supraveghea desfășurarea traficului rutier în cele mai bune condiții în zonele de trecere prin municipiul Pitești. ”Facem apel la cei care pot ocoli zona sensibilă din punct de vedere al fluenței sau al rapidității deplasării pe carosabil să folosească, în intervalul 10:00-15:00, rute ocolitoare! Evenimentul este unul inedit, cu potențial excepțional de imagine pentru Pitești, Mioveni și județul Argeș!”, arată reprezentanții adminiostrației locale din Pitești. De asemene3a, organizatroii anunță că între orele 14:00 și 15:00, locuitorii orașului Mioveni pot veni să vadă parada care va trece prin oraș. În această perioadă, Bulevardul Dacia (zona LIDL) și până la Parcul Picnic Făget VA FI BLOCAT pentru a permite echipei Guinness World Records să măsoare și să înregistreze parada.

De altfel, în perioada 14 – 15 iunie, la Platoul Făget, Mioveni, sunt programați în line-up: Alternosfera, Cargo, Carla’s Dreams, EMAA, Guess Who, IDK, Lupii lui Calancea, Oscar, Paraziții, Petre Ștefan, Puya, The Motans și Trooper.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni. Sursă video: organizatori

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cupa României la Oină se joacă la Mioveni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole