Atenţie! Un nou val de praf deșertic deasupra României!

de | 03.09.2024 23:33 | Lifestyle, Național

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă că un nor de praf din Asia Centrală urmează să traverseze România, în următoarele zile.

Potrivit meteorologilor, valul de praf din Asia Centrală va traversa România în intervalul 4 – 5 septembrie 2024, după care va ajunge în Ucraina și Republica Moldova.

În perioada 3 septembrie, ora 19 – 5 septembrie, ora 23, circulația aerului, predominant nord-estică, va favoriza avansul dinspre partea central-sud-vestică a Asiei (zona deșertului Karakum) a unei mase de aer încărcată cu particule de praf, către estul Europei și deasupra României.”, transmite ANM
Calitatea aerului va fi afectată cel mai probabil în estul și nord-estul țării, unde vremea va deveni instabilă în următoarele zile.
Potrivit ANM, din prima parte a nopții de joi spre vineri (5 / 6 septembrie), masa de aer încărcată cu particule de praf se va îndepărta de țara noastră.
Foto descriptiv Digi 24
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Digi | Republica Moldova | Ucraina

Ultimele articole