Atenționare de călătorie pentru românii care merg în Belgia! Grevă pe aeroportul Charleroi

de | 11.09.2024 23:15 | Național, Eveniment

Ministerul Afacerilor Externe al României a emis o avertizare importantă pentru cetățenii români care se află, tranzitează sau plănuiesc să călătorească în Belgia.

Joi, 12 septembrie 2024, aeroportul Charleroi va fi afectat de o grevă generală de 24 de ore. Această grevă este declanșată ca urmare a revendicărilor angajaților legate de condițiile de muncă și salarizare.

Potrivit MAE, greva vizează majoritatea funcțiilor operaționale ale aeroportului (bagaje, check-in, realimentarea aeronavelor).

În acest context, unele zboruri vor fi anulate.

Recomandări pentru români

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români care intenționează să zboare de pe acest aeroport să verifice în mod regulat statusul zborului lor, fie pe site-urile companiilor aeriene, fie prin contactarea directă a operatorilor de zbor.

Cetățenii români care se confruntă cu o situație de urgență sau dificultăți cauzate de această grevă pot contacta Ambasada României la Bruxelles. Telefonul de urgență al ambasadei este: +32(0)497428663.

Având în vedere perturbările așteptate, cetățenii români sunt îndemnați să își reorganizeze călătoriile sau să ia în considerare alternative pentru ziua de 12 septembrie 2024.

Foto descriptiv: Antena3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Restricții de trafic pe autostrada A0

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Belgia | Bruxelles | Ministerul Afacerilor Externe

Ultimele articole