Atenționare pentru clienții Kaufland, Mega Image și Carrefour! Produs retras de la vânzare

de | 15.07.2024 19:29 | Județean, Eveniment

O nouă alertă alimentară a fost emisă de către Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Este vorba despre un produs retras din magazinele Mega Image, Kaufland și Carrefour și anume produsul Pasta Tahini Al`Fez 160g.

Magazinele Mega Image și Kaufland anunță retragerea de pe piață a tuturor loturilor din produsul Pasta Tahini Al’Fez 160g, însă din magazinele Carrefour sunt retrase doar loturile cu termenele de valabilitate 31.07.2024, 30.09.2024, 30.11.2024 și 31.01.2025.

cats - Atenționare pentru clienții Kaufland, Mega Image și Carrefour! Produs retras de la vânzare

 

 

Potrivit ANSVSA, produsul este retras de pe piață de firma producătoare din cauza suspiciunii infestării cu Salmonella. Prin urmare, compania producătoare și autoritățile competente au luat măsuri pentru a informa publicul cu privire la această situație și pentru a preveni eventualele consecințe grave.

Salmonella poate declanşa boli gastrointestinale severe . Prin urmare, nu trebuie consumate sub nicio formă produsele din loturile de mai sus.

Din motive ce țin de siguranța consumatorului, producătorul AB World Foods LTD UK și importatorul pentru Romania Parmafood Group Distribution SRL au reacționat fără întârziere și au retras aceste produse de la vânzare. Firma AB World Foods LTD UK și Parmafood Group Distribution SRL își cer scuze pentru neplăceri”, transmit reprezentanții ANSVSA

Cei care au achiziționat produsele cu datele de identificare de mai sus, sunt rugați să distrugă sau să returneze produsele la magazinul de unde le-au cumpărat.

Reprezentanții Mega Image îndeamnă consumatorii  să returneze produsele până la data de 29.07.2024, iar pentru recuperarea banilor este necesară prezentarea bonului fiscal.

Alte produse vândute de Parmafood Group Distribution SRL inclusiv alte produse de la producătorul AB World Foods LTD UK nu sunt afectate de această rechemare.
Pentru mai multe informații, ne puteți contacta telefonic la 0372 119 800 sau pe adresa de mail office@parmafood.ro”, adaugă reprezentanții ANSVSA

Foto: ANSVSA

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Suspiciune de intoxicație la un complex hotelier din Olimp

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANSVSA | Carrefour | Kaufland | Mega Image

Ultimele articole