Atenționare de călătorie pentru Franța

de | 15.09.2022 13:19 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

A fost transmisă o atenționare de călătorie pentru românii care vor merge în Franța. Ministerul Afacerilor Externe anunță că sindicatul naţional al controlorilor de trafic aerian francez a informat că va fi organizată o grevă începând de vineri ora 06:00, până sâmbătă, la ora 06:00.

În acest interval, traficul aerian va fi perturbat atât în Franța, dar și în teritoriile de peste mări. Prin urmare, MAE anunță că vor fi asigurate doar jumătate din zborurile planificate.

Pentru a urmări eventualele modificări apărute în orarul de zbor şi pentru a verifica informaţiile oferite de operatorii şi companiile aeriene prin intermediul cărora au planificate călătoriile, cetăţenii români sunt rugaţi să consulte site-urile aeroporturilor din Paris, https://www.parisaeroport.fr/passagers/les-vols, şi ale aeroporturilor din localitatea de destinaţie/plecare, a transmis MAE.

Cei care doresc să obțină asistență consulară o pot face la numerele de telefon ale Ambasadei României la Paris: +33147052966 şi +33147052755, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: