anchetaonline.ro

Atenționare ANM! Cod galben de instabilitate atmosferică în Argeș!

de | 22.06.2023 10:51 | Știri, Eveniment, Județean

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au emis, pentru perioada 22 iunie, ora 11 – 22 iunie, ora 22, COD GALBEN de instabilitate atmosferică în Argeș și mai multe județe din țară.

Astfel, în intervalul menționat, sunt așteptate, pe plan local, perioade cu instabilitate atmosferică în zona de munte. Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului (rafale de 55…65 km/h) și pe arii restrânse vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30 l/mp.

Totodată, începând de vineri seară, 23 iunie, instabilitatea atmosferică se va accentua dinspre regiunile vestice și va cuprinde toată țara.

 

Foto g4media.ro

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pieton spulberat de mașină în Mărăcineni! Este resuscitat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: