Au fost semnalate pene de curent în mai multe zone din Pitești! Este afectat și Spitalul Județean de Urgență Pitești

de | 07.09.2024 20:55 | Județean, Importante, Lifestyle

După ce săptămâna aceasta s-au înregistrat pene de curent în Bascov, Drăganu, Merișani și Budeasa, acum a venit rândul Piteștiului să fie lovit de aceeași problemă. În această seară, mai multe zone din municipiu au rămas fără curent electric, iar iluminatul stradal nu funcționează.

Primele informații indică faptul că aproximativ jumătate din oraș este afectată de întrerupere. Niciun semafor din zona afectată nu este funcțional, iar șoferii sunt nevoiți să circule la „mica înțelegere”.

Pe lângă Pitești, locuitorii din Bascov și Drăganu au rămas din nou fără curent. Autoritățile sunt în curs de investigare a cauzelor acestei pană de curent și lucrează pentru a restabili alimentarea cu energie electrică cât mai repede posibil.

Spitalul Județean din Pitești este de asemenea afectat, însă zonele critice funcționează cu ajutorul generatoarelor de rezervă, asigurând continuitatea îngrijirilor medicale.

Managerul Spitalului, Adrian Dumbravă, transmite că situația este sub control și nu a fost necesar transferul pacienților.

De asemenea, managerul susține că a luat legătura cu cei de la Electrica, care i-au transmis că situația va fi remediată în 30 de minute.

Potrivit ISU Argeș, un generator de mari dimensiuni a fost trimis la Spitalul Județean din Pitești, în caz de urgență.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incendiu puternic de vegetație în Maramureș. Sute de pompieri se luptă cu flăcările

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole