Au gonit spre moarte cu 160 km/h! Vieți curmate la doar 18 ani

de | 15.08.2024 12:36 | Eveniment, Național

Doi tineri de 18 ani și-au pierdut viața într-un cumplit accident, după ce mașina în care se aflau s-a izbit frontal de un TIR. Viteza și lipsa de experiență au dus la această tragedie.

Potrivit stirileprotv.ro, șoferul, proaspăt absolvent de liceu, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens cu o viteză de peste 160 de kilometrii pe oră, unde a intrat în coliziune frontală cu un autotren. Impactul a fost atât de violent încât TIR-ul condus de un bărbat de 37 de ani s-a răsturnat.

Tragedia s-a produs la primele ore ale dimineții pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta-Turnu Severin.

La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență o autospecială de descarcerare, o autospecială stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, dar și o ambulanță SAJ.

WhatsApp Image 2024 08 14 at 08.09.171 1068x1424 1 - Au gonit spre moarte cu 160 km/h! Vieți curmate la doar 18 ani

În urma impactului violent, cei doi tineri au rămas încarcerați în mașină. Ei au fost scoși de pompierii ajunși la locul accidentului, însă medicii au constatat că sunt în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, nu au putut fi salvați.

Șoferul autotrenului a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă în acest caz pentru a stabili, cu exactitate, cum s-a produs accidentul mortal.

Sursă foto: gds.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) M.A.I. rămâne aproape de cetățeni pentru o „VACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole