În august au fost 105 căsătorii. Crește numărul tinerilor care aleg să-și întemeieze o familie la Pitești!

de | 27.09.2024 14:11 | Pitești, Lifestyle

Iubirea înflorește la Pitești! Luna august a fost martora a nu mai puțin de 105 căsătorii, iar entuziasmul nu se oprește aici: pentru luna septembrie sunt programate 111 nunți! Aceste statistici ilustrează transformarea Piteștiului într-un punct de atracție pentru tinerii care decid să își unească destinele.

Sursă foto: FB Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: FB Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: FB Primăria Municipiului Pitești.

Potrivit celor din administrația locală din Pitești, cu fiecare ceremonie, orașul devine un cadru de poveste, unde promisiunile și emoțiile sunt la ele acasă. Astfel, Piteștiul devine un oraș din ce în ce mai atractiv pentru cuplurile tinere, care aleg să pornească, aici, călătoria în doi pe drumul vieții. Fiecare cuplu aduce cu sine o poveste unică de dragoste, iar caracterul distinctiv al fiecărei nunți contribuie la farmecul comunității locale. Pe măsură ce numărul căsătoriilor crește, orașul continuă să strălucească, oferind un exemplu de optimism și bucurie. ”Sărbătorim împreună fiecare poveste de dragoste, oficializată într-o zi deosebită, plină de iubire, promisiuni și momente speciale!”, transmit reprezentanții Primăriei Pitești în informarea publicată.

Sursă foto: FB Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Învățăm din greșelile trecutului? Simpozionul PERT despre ”Experimentului Pitești – Reeducare prin tortură”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești